Avondfair Nieuwendijk

De Nieuwendijkse AvondFair wordt georganiseerd tijdens de Feestweek in Nieuwendijk.

De AvondFair verbindt de concepten jaarmarkt, rommelmarkt en braderie met elkaar.

Tijdens de AvondFair hebben (lokale) ondernemers, hobbyisten, verenigingen, stichtingen en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om zichzelf te promoten, spullen en producten te verkopen of andere leuke activiteiten uit te voeren.

Let op! Bij de bier/drankwagen kan met munten en pin worden betaald. Geen cash! De munten zijn te koop bij de feestent a 2,50 euro per stuk en zijn achteraf NIET inwisselbaar. 

 

De markt start om 18.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

  De volgende Avondfair vindt plaats op: 22-5-2025

Over de Avondfair

Opbouwen is mogelijk vanaf 16.00 uur en vanaf 17.30 uur moeten auto’s en aanhangers van het terrein af zijn. Vanaf 16.00 kunt u uw nummer afhalen op de hoek van de Vijverstraat/Singel. Daar staan vrijwilligers van de NOV die u naar uw kraam begeleiden.

We hebben een aantal mogelijkheden om uw producten of activiteiten aan te bieden en/of te presenteren. De eerste mogelijkheid is de originele marktkraam. Deze kraam is 4.00 bij 1.20 meter en overdekt. de kraam wordt voor je opgebouwd en weer afgebroken. Uiteraard is het mogelijk om meerdere kramen naast elkaar te huren! De kramen kosten € 35,- per stuk. 

De volgende mogelijkheid is het huren van een grondplaats van 4.00 bij 4.00 meter. De grondplaats is bedoeld voor mensen die wat meer ruimte nodig hebben, om bijvoorbeeld een partytent of andere attributen te plaatsen. Een grondplaats kost € 12,50 per plek. Let op, het is dus niet de bedoeling om hier een tafel met artikelen te plaatsen en vanaf daar te verkopen, daarvoor zijn de kramen bedoeld. De grondplaats is voor zaken die niet op een kraam passen en/of thuishoren.

Voor de goede orde vermelden wij dat het verkopen van etenswaren alleen in overleg met de organisatie mag plaatsvinden. Het verkopen van drinkwaren is NIET toegestaan, aangezien we dit als organisatie zelf op ons nemen.Mochten er nog vragen zijn dan graag mailen naar avondfair@novnieuwendijk.nl.

Laatste nieuws